Hvor finder du os?

Oprettet: onsdag, 31. december 2014

Vi har lokaler i kredshuset "Kælderen" som du finder til venstre for Torstedskolens hovedindgang.

Derudover flytter vi en del af møderne ud i naturen. Hold øje på programmet og tjek "Adresser" for de mest gængse steder.

kaelderen

Om FDF Torsted

Oprettet: onsdag, 31. december 2014

I Torsted i Horsens er der også FDFere! Vi har vores kredslokaler på Torsted skole og de danner rammen om vores ugentlige møder. Men vi har også mulighed for udendørs aktiviteter, blandt andet bag ved Torsted kirke, hvor vi har en lille ”lejr-plads”, kaldet "Hammerkastet".
 
Når vores færdigheder med knob og rafter skal testes, foregår det på vores rafteplads i Oens. Det er nemlig der alle vores rafter er placeret. Der bygger vi alt lige fra hævede bålsted til kæmpe tårne!
Hvis vi derimod er på O-løb eller bare på opdagelse i skoven, er det oftest i skoven nær vores rafteplads, nemlig Ølsted skov (også kaldet Oens skov).
 
Vi er naturligvis også på ture og lejre. Nogle gange i vores egen hytte ”Kollen”, som ligger i Urlev. Den årlige sommerlejr, som er for alle kredsens medlemmer, bliver afholdt forskellige steder i Danmark.

Vedhæftninger
Download denne fil (Hvad er FDF_2011.pdf)Hvad er FDF[ ]215 kB
Download denne fil (Samværspolitikker FDF Torsted.pdf)Samværspolitik for FDF Torsted[ ]325 kB

Om FDF generelt

Oprettet: onsdag, 31. december 2014

FDF betyder Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund. I hele Danmark er der omkring 27.000 medlemmer, fordelt i mere end 450 lokale kredse.
Formålet med FDF er at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. I FDF møder vi børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset race og social status.
Aktiviteterne i FDF er mangfoldige. Sammen med samværsformen i FDF skal de, i bund og grund, være med til at give tro på Gud, mod på livet, tillid til sig selv og hinanden.
Hvert møde indeholder en andagt ligesom morgen- og aftenandagter er faste programpunkter på enhver weekendtur og sommerlejr i FDF.

Tjek også www.FDF.dk for mere information om FDF.

Leder login

Søg